ESPECTACLES INFANTILS AL PALAU TGN

La Niñera Magica , Hakunamatata el Rey de la Selva i La Bella y la Bestia 

El proper 4 de febrer a les 17h es podrà veure al Palau Firal i de Congressos de Tarragona La niñera màgica, un musical infantil tribut a la conegudíssima Mary Poppins. 

Músiques i divertides cançons, una mainadera amb poders molt especials i dos germans preparats per a viure grans aventures. Una tarda per reviure la divertida història de la mainadera que va captivar tota una generació.

Aconsegueix la teva entrada

Les entrades estan a la venda anticipadament a través del portal www.giglon.com des de 15€ (despeses de gestió no incloses). Cal adquirir entrada per als nens a partir d’un any.

  la niñera mágica factoría diversity

La companyia

Factoría Diversity és la companyia que trobem darrera d’aquest espectacle i molts altres. Després d e l’èxit assolit en darreres edicions amb els espectacles La Reina de las Nieves i La Bella y la Bestia, Factoría Diversity ha apostat novament per Tarragona.

D’aquesta manera, de febrer a març el Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà un esdeveniment infantil al mes. La Niñera Magica (4 de febrer), Hakunamatata el Rey de la Selva (17 de març) i La Bella y la Bestia (28 d’abril).

la niñera mágica factoría diversity