ExpoNadó Tarragona, un cap de setmana dedicat a l’embaràs, la infància i les noves famílies

Els dies 16 i 17 de setembre al Recinte Firal d’El Palau tindrà lloc ExpoNadó, la fira de nadons itinerant més important de Catalunya.

Totes aquelles persones que es plantegen en un futur proper endinsar-se en l’aventura de ser pares, per a aquells que ja han començat el compte enrere i per als que recentment han entrat a formar part de l’emocionant club de mares i pares, o ja tenen fills de fins a 4 anys, la fira ExpoNadó Tarragona és de visita obligada.

L’horari de la fira per als dos dies serà de 10 h a 20 h, de manera ininterrompuda. Al llarg de tot el cap de setmana s’oferiran un gran nombre de tallers, conferències, xerrades i moltes altres activitats destinades al gaudi de tota la família.

ExpoNadó és una fira que ofereix a tots els visitants la possibilitat de viure un cap de setmana diferent, entretingut, formatiu i sobretot molt emotiu. També cal destacar que la ubicació de la fira, al centre de la ciutat, ens permet conèixer els espais més emblemàtics de Tarragona, a peu.

A ExpoNadó hi ha una zona de jocs molt completa i gratuïta, on trobaràs inflables, pinta-cares, conta-contes, tallers de pintura i arts plàstiques. Una zona gastronòmica amb food trucks on podràs menjar a qualsevol hora del dia, de forma ininterrompuda. Una zona comercial on s’ofereixen des d’articles handmade, molt delicats, totalment personalitzables i que només trobaràs a ExpoNadó, fins a les novetats més interessants de les grans marques del mercat de la puericultura a preus especials. I una zona de conferències on reconeguts ponents, com Armando Bastida, Neus Moya, o Carlos González, entre molts altres, realitzaran tallers i ponències durant tot el cap de setmana.

En aquesta edició d’Exponadó, s’ha organitzat juntament amb l’empresa Criar con Sentido Común una nova zona dedicada a l’embaràs, part, postpart i lactància, on a més d’una zona de consultoria gratuïta en aquest àmbit, s’oferiran xerrades durant tot el cap de setmana.

Gràcies al Patrocini de Benvingut Nadó de Caprabo tots els visitants podran gaudir d´una zona de canvi de bolquer amb productes gratuïts i el regal d´una bossa de benvinguda en arribar  l’esdeveniment.

Per conèixer totes les activitats d’ExpoNadó i comprar les entrades anticipades, amb descompte, consulta la web www.feriadebebes.es.