LA CASA DEL FOLLET TORTUGA AL PALAU DE CONGRESSOS

Bola de Drac va marcar diverses generacions. Els fans de la sèrie que de petits van veure i amb la que van créixer gaudiran amb més motiu aquesta nova edició de Starraco Unlimited amb una exposició dedicada als dibuixos i una gran sorpresa feta realitat: la casa del follet tortuga a mida gairebé real.

La construcció l’han fet els tarragonins Anna Jansà i Julio Mestre amb materials reciclats i completament a mà. Una construcció d’artesania amb la que han treballat amb molta cura i dedicació durant mesos. La Kame House que s’esposa al Palau de Congressos i que serà un dels atractius més vistosos de Starraco Unlimited medeix més de 3m d’alt i s’ha construït amb una fidelitat excepcional a la caseta dels dibuixos animats.

Ivan Carrasco, director de l’esdeveniment i responsable de continguts, ha volgut remarcar que aquets és un esdeveniment divertit però a la vegada sostenible i amb consciència social. És per això que la construcció estrella, la Kame House, s’ha elaborat de forma sostenible, reaporfitant materials. També ha destacat la part més solidària de Starraco Unlimited, un espai on tenen cabuda associacions benèfiques com: Todos en Azul, CCAR, San Filippo BCN, Si Jo Puc Tu També i AFANOC TGN,

Un cap de setmana pensat per a tots els fans i nostàlgics, especialment dels anys 80/90 en que van viure una infantesa que se’ls ha quedat gravada. També és un esdeveniment familiar on la canalla xalarà igual que els pares amb activitats, tallers i veient en viu i en directe a molts dels personatges que apareixen en les pel·lícules i còmics de ciència ficció i fantasia.

 

Els dies 19 i 20 de febrer de 10 a 20h es podrà gaudir de tot el contingut creat per passar un cap de setmana al·lucinant. Starraco Unlimted ocupa la totalitat de les instal·lacions del Palau de Congressos i el recinte firal (pavelló situat davant l’estació RENFE). Es poden adquirir de forma anticipada online a entradium o bé directament a taquilla els dies de l’esdeveniment.

L’entrada dona accés als dos edificis on hi trobarem: exposicions, activitats i jocs, tallers, botigues, espai solidari, photocalls, artistes, tatuadors especialitzats, zona food truck, laser tag, conferències, exhibicions, concursos cosplay, concerts en directe i  molts personatges.

Des de l’organització de Starraco Unlimited i el Palau Firal i de Congressos de Tarragona es vetlla perquè aquest sigui un esdeveniment segur, on els assistents només tinguin una missió: gaudir de la jornada i passar-s’ho d’allò més bé. Per aquest motiu s’han establert circuits recomanats per tal d’evitar aglomeracions i posen en marxa mesures preventives enfront la COVID.