A poques setmanes d’acabar l’any els congressos i les jornades agafen força al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

En només 30 dies es portaran a terme un total de 9 activitats d’aquest àmbit, conferències, congressos i jornades de treball.

Oberts al públic més general trobem les jornades de Fapel University Day i Tarragona Impulsa. El primer, un esdeveniment que posa en contacte estudiants i universitats per conèixer l’oferta acadèmica que millor s’adequa a cadascú. Per altra banda, Tarragona Impulsa és una jornada de treball que fa èmfasi en la recerca activa d’ocupació. Un matí per treballar per fomentar també l’emprenedoria.

Prop de 400 persones es reuneixen a la ciutat de Tarragona per debatre el tema de la mobilitat urban en el 6è Congrès Ibèric d’Aparcament i Mobilitat. Un congrés de 3 dies que servirà també com a incentiu econòmic a la ciutat, hotels, restaurants, museus i espais d’oci.

En l’àmbit empresarial acollirem dos esdeveniments. L’Afterwork, organitzat per l’Asociación para el Progreso de la Dirección (APD) i la jornada Management Meeting de l’Associación Española de Directivos (AED). Dues trobades molt interessants per millorar l’activitat i les maneres de treballar dins l’empresa.

Una nit literària posarà la nota més festiva amb l’entrega II Premi Internacional de Narrativa en castellà per a joves menors de 38 anys “Vuela la Cometa” de clos Montblanc, i el II Premi “Enlaira” d’Arola Editors SL.

El món de les finances estarà representat amb una conferència organitzada pel Banc Santander. Altres jornades de treball que tindran lloc durant el mes de novembre són la VI Jornada de Turisme AAT i un matí de treball de COAPI.