XI Jornada Catalana i IX Jornada Nacional de l’Associació Catalana Interdisciplinar de Control de la Infecció a Tarragona

El proper 14 de juny de 2024 se celebrarà l’edició XI Jornada Catalana i IX Jornada Nacional ACICI al Palau Firal i de Congressos de Tarragona amb el lema: “El pacient la nostra prioritat”.

L’objectiu de la jornada és compartir coneixement i experiències dels diferents professionals implicats en el control de la infecció en temes amb projectes de recerca, resolució de brots, plans de formació, etc. Els protagonistes són els professionals, que presentaran les experiències en format comunicació oral o pòster.

Es comptarà amb la presència de Dr. Enrique Castro; infermer, Professor de salut planetària a la Brunel University London i professor en control d’infecció i ús prudent d’antibiòtics a Imperial College London, el Sr. Albert Cortés, infermer, coordinador del grup de Treball d’Humanització, director de HUGES -Humanització de la Gestió, professor col·laborador a l’Escola d’Infermeria de l’Hospital del Mar. Ens parlaran sobre l’ús prudent d’antibiòtics i humanització a l’hospital.

Es pot assistir com a oient o participant compartint experiències en temes de control de la infecció. Aprendrem i, d’aquest aprenentatge, ens en beneficiarem tots, principalment el pacient, centre del sistema de salut.

Durant el congrés s’atorgaran quatre premis: premi a la millor comunicació, que es decidirà per votació dels assistents, dos premis a la qualitat científica, que correspondrà a un pòster i una comunicació, i seran elegits pel comitè científic i un quart premi al millor projecte d’humanització, que serà elegit pel comitè científic.

Més informació i inscripcions a: www.acici.cat