El divendres 2 de juny es celebra al Palau Firal i de Congressos de Tarragona la XII Jornada de la Dermatologia Catalana. Al voltant d’un centenar de dermatòlegs  dels principals hospitals de Catalunya participaran a la jornada.  Entre els diferents temes que es parlaran es donaran a conèixer  les primeres dades de la Xarxa d’Urticaria de Catalunya.

També es comptarà amb la presència del Dr. Josep Malloles, Cap de l’Unitat de SIDA de l’Hospital Clínic de Barcelona. La seva intervenció tractarà sobre l’evolució d’aquesta malaltia, els tractaments actuals i l’augment de les malalties de transmissió sexual degut a la relaxació de les mesures de prevenció.

D’altre banda, es farà un homenatge al professor Joaquim Pinyol Aguadé, dermatòleg i humanista d’origen tarragoní,  en el centenari del seu naixement.

Durant la jornada també es presentaran casos poc freqüents en l’especialitat.

L’acte l’ha organitzat la Societat Catalana de Dermatologia i Venereologia, de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya  i la Sección Catalana de la Academia  Española de Dermatologia i Veneorologia.

XII dermatologia catalana