LA INTERNATIONAL BALLET COMPANY DE MOLDÀVIA ACTUARÀ AL PALAU DE CONGRESSOS AMB “LA BELLA DORMENT”

La companyia creada pels premiats solistes moldaus Cristina i Alexei Terentiev actuaran al Palau de Congressos el dissabte 30 d’abril amb La Bella Dorment.

La International Ballet Company de Moldàvia realitzarà les actuacions que estaven previstes per la Companyia del Ballet de Moscou. Arran del drama humanitari que s’està vivint a Ucraïna l’agència que representava el Ballet de Moscou ha vist la necessitat de realitzar aquest canvi mantenint les funcions en horari i data previstos. Cristina Terentiev, d’origen moldau, ja era solista a la companyia del Ballet de Moscou i continuarà realitzant les funcions amb la nova companyia.

El treball i l’esforç dedicats pels ballarins durant molt de temps han gestat la creació de la International Ballet Company de Moldàvia, integrada per solistes de Moldàvia, Itàlia i entre d’altres països. Una companyia on es dona vida a coreografies i partitures conegudes del ballet clàssic amb una depurada tècnica i una excel·lent interpretació.

Un dels objectius la companyia és apropar la dansa i en especial el ballet a la ciutadania. Per això, porta un títol ben conegut i molt estimat en el món del ballet com és La Bella Dorment, esperant fer gaudir als amants de la dansa i animar als que encara no han vist mai cap ballet a fer-ho amb una obra que segur els agradarà. A més, per tal de facilitar l’accés a la cultura han establerts importants descomptes en el preu de l’entrada per a grups a partir de quatre persones.

Tot i que les entrades també es podran comprar a taquilla el mateix dia 30 d’abril a partir de les 18h de la tarda, es recomana comprar-les online per a evitar aglomeracions i poder escollir la ubicació amb antelació. Els descomptes per grups també s’apliquen en la venda per internet.

La Bella Dorment és una màgica història d’amor i fantasia. En el regne del rei Florestan es celebra el bateig de la princesa Aurora, la fada Lila i d’altres han sigut convidades a l’esdeveniment, excepte la fada Carbosse. Enfadada i indignada llença un malefici a la princesa, que finalment es trenca amb la intervenció de la fada Lila qui explica el succeït al príncep Desiré i aquest trenca l’encanteri amb un petó.

TARRAGONA Bella - Palau Firal i de Congressos de Tarragona