9.830 PERSONES EN GRADUACIONS I FESTIVALS DE FINALS DE CURS

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha acollit en poc més d’un mes i mig a 9.830 persones només en festivals de final de curs i graduacions. S’ha celebrat un concert de fi de curs, 6 festivals i 6 actes de graduació d’instituts i universitats.

La tendència sembla que ha anat a l’alça aquest 2016, tot i que diversos dels actes que s’han acollit ja es van celebrar el passat 2015. A més de festivals i actes de graduació, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona ha continuat amb les seves tasques habituals acollint congressos i activitats culturals, entre les que destaquen el Congrés Nacional i Internacional de Llevadores i el concert del famós cantant Pablo López del passat 25 de juny.

IMG_20160603_195652Amb possibilitats d’adaptar els espais a les necessitats dels clients, el tracte personalitzat, la disponibilitat de múltiples sales i dos espectaculars auditoris, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona s’està consolidant com un espai de referència a la ciutat per a tot tipus de celebracions. En només tres mesos les seves instal·lacions han acollit fins a 48 esdeveniments entre els que hi trobem rodatges cinematogràfics, graduacions, festivals, concerts, espectacles infantils, dos congressos i jornades de treball, entre d’altres.