+34 977 24 55 77 info@palautarragona.com

CONCERT DE LA GLENN MILLER ORCHESTRA

Presenta Classic Stage

La taquilla obrirà dissabte, 3 de març, a partir de les 18h per a poder comprar les entrades directament al Palau de Congressos També es poden comprar anticipadament a través d’internet. Tots els enllaços a la venda d’entrades dels espectacles del Palau de Congressos els trobareu a www.palautarragona.com

Les entrades estan a la venda amb preus de 32€ i 42€ (despeses de gestió no incloses). Ofertes 3×4 en la venda anticipada online.

A partir de les 19h els assistents al concert podran gaudir de la cafeteria situada a l’interior del Palau de Congressos per esperar tranquil·lament a l’inici del concert. L’actuació durarà al voltant de les dues hores i ens endinsarà a l’era de les grans orquestres dels anys 40.

Un directe espectacular que et farà vibrar sota la direcció del veterà Ray McVay. Dues hores en els que gaudirem de Moonlight Serenaders i Uptown Hall Gang entre moltes altres.

Les taquilles per a la venda d’entrades estaran situades, dissabte 3 de març,  a la planta 1 del Palau de Congressos, a la qual es pot accedir tant per ascensor o bé per la porta d’accés A situada al centre de les escales del Palau de Congressos.