CONCERT DE LA GLENN MILLER ORCHESTRA

Presenta Classic Stage

La taquilla obrirà dissabte, 3 de març, a partir de les 18h per a poder comprar les entrades directament al Palau de Congressos També es poden comprar anticipadament a través d’internet. Tots els enllaços a la venda d’entrades dels espectacles del Palau de Congressos els trobareu a www.palautarragona.com

Les entrades estan a la venda amb preus de 32€ i 42€ (despeses de gestió no incloses). Ofertes 3×4 en la venda anticipada online.

A partir de les 19h els assistents al concert podran gaudir de la cafeteria situada a l’interior del Palau de Congressos per esperar tranquil·lament a l’inici del concert. L’actuació durarà al voltant de les dues hores i ens endinsarà a l’era de les grans orquestres dels anys 40.

GMO web - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Un directe espectacular que et farà vibrar sota la direcció del veterà Ray McVay. Dues hores en els que gaudirem de Moonlight Serenaders i Uptown Hall Gang entre moltes altres.

Les taquilles per a la venda d’entrades estaran situades, dissabte 3 de març,  a la planta 1 del Palau de Congressos, a la qual es pot accedir tant per ascensor o bé per la porta d’accés A situada al centre de les escales del Palau de Congressos.