BALLET DE MOSCÚ GISELLE El proper 9 d’abril torna al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el prestigiós Ballet de Moscou amb “Giselle”, la tràgica història d’amor, engany i traïció d’una camperola d’extrema bellesa i innocència. La companyia va interpretar per primer cop l’obra a la ciutat de Tarragona el passat 2014.

Les entrades estan a la venda a través de www.4tickets.es/balletdemoscu i en breu a la guixeta d’informació turística de la Rambla Nova de Tarragona (excepte del 19 al 28 de març que només es vendrán per internet). Les entrades tenen un preu de 38€ (despeses de gestió no incloses) i descomptes importants per grups a partir de 12 persones.

La història de “Giselle” succeeix a les valls properes al Rin on viurem la tràgica història d’amor que enfronta  Albretch, duc de Silesia, que es fa passar per un vilatà anomenat Loys per cortejar la bella Giselle i el guardabosc Hilarion profundament enamorat de la jove. El terrible engany porta a Giselle a la mort abans de les seves noces  i en conseqüència a convertir-se en una Willi per tota l’eternitat, esperit nocturn dels boscs que maten els homes passada la mitjanit.

El coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev va fundar el ballet de Moscou l’any 1989 i des d’aleshores ha actuat per tot el món en països com Japó, Xina, Itàlia, etc. La companyia està formada per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos, com el Bolxoi o el Stanislavski i és avui per avui una de las companyies més importants del seu país.

En la seva darrera actuació al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el Ballet de Moscou ve interpretar el clàssic “El Trencanous”, un dels ballets més esperats en dates nadalenques. En darreres edicions també ha portat a l’auditori August els ballets de “El Llac dels Cignes” i “Don Quixot”.

Compra la teva entrada:

4tickets