Un tast de les peces  més estimades del ballet clàssic concentrat en una hora i mitja d’espectacle sense pausa.

La International Ballet Company torna al Palau de Congressos de Tarragona amb una interessant proposta, la Gala de Solistes. Els primers ballarins la companyia es presentaran en solitari amb peces de renom mundial.

“El Llac dels Cignes”, “El Quixot”, “Trencanous”, “El Corsari”, “Sherezade”, “Chopiniana”, “Esmeralda” i “Arlequinada” són els ballets escollits per mostrar el seu talent i brindar un espectacle inoblidable per a tots els amants de l’art i la dansa.

L’elenc de solistes  està formar pels ballarins Cristina Terentiev, Alexandru Balan, Natalia Bohdan, Vasili Bogdan, Tataiana Nazarkevich, Nikolai Nazarkevich, Olga Marcova i Vadim Stetenco, provinents de diverses companyies de ballet de tot el món, i han estat aclamats per la seva habilitat per a transmetre històries i despertar emocions a través de la dansa. Cada ballarí té la seva pròpia veu única, i en aquesta gala es podrà d’admirar la seva individualitat mentre es presenten en solos que han estat especialment seleccionats captivar als assistents.

La Gala de Solistes, tindrà lloc el proper 13 de juny al Palau Firal i de Congressos de Tarragona i brindarà una experiència inoblidable tant als apassionats de la dansa com d’aquells que s’estiguin iniciant en aquest art. Una fusió perfecte de moviments i expressió artística envoltats de música que ens endinsarà a un món de somnis i emocions intenses. Una gran oportunitat per a gaudir del ballet clàssic en la seva màxima expressió.

Les entrades estan a la venda de forma anticipada amb importants descomptes a partir de la compra de 4 entrades (pack familiar).  Els grups (+ de 12 persones) i les escoles de dansa també es poden beneficiar d’importants descomptes per a l’espectacle.

  • Llac dels Cignes: Cristina Terentiev i Alexandru Belen
  • El Quixot: Cristina Terentiev i Alexandru Belen
  • Corsari: Natalia Bohdan i Vasili Bogdan
  • Sherezade: Natalia Bohdan i Vasili Bogdan
  • Trencanous: Tatiana Nazarkevich i Nikolai Nazarkevich
  • Chopiniana: Tatiana Nazarkevich i Nikolai Nazarkevich
  • Esmeralda: Olga Marcova i Vadim Stetenco
  • Arlequinada: Olga Marcova i Vadim Stetenco

tickets vermell 02 e1643108433545 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona