MÉS DE 60 LOCALS COMERCIALS AMB ARTICLES A PREUS D’OCASIÓ DEL 8 AL 10 D’ABRIL

Del 8 al 10 d’abril visita la Fira Tot Ocasió al recinte firal del Palau de Congressos de Tarragona (davant l’estació RENFE) amb més de 60 locals comercials amb tot tipus de marques a preus d’ocasió.

Entre les nombroses marques que participaran a la Fira Tot Ocasió hi podreu trobar: Eurekakids, Sony, Casio, Tous, Replay, Armani Jeans, Lois, etc… A més, entre els assistents a la fira es faran dos sortejos per incentivar les compres. El primer serà un premi de 500€ per a realitzar compres el diumenge 10 d’abril dins el recinte. El segon serà el sorteig d’un viatge a Roma per a dues persones entre aquells que hagin adquirit o reservat un vehicle d’ocasió durant la fira.

També trobareu una zona food truck de 1.000m2 i 14 parades a l’exterior del recinte on relaxar-se i reposar forces per continuar amb aquesta intensa experiència comercial.

L’horari de la fira serà de 10 a 22h de divendres a diumenge. L’entrada es podrà comprar al mateix recinte per un preu de 2€ i s’obsequia amb un refresc o cervesa. A més, cal destacar que divendres a la tarda l’accés serà gratuït limitat a l’aforament de l’espai.

La fira Tot Ocasió celebra la seva primera edició i espera aconseguir un volum de visitants de 15.000 durant els tres dies d’obertura.  Viu un cap de setmana de descomptes exclusius i aprofita aquesta ocasió única a la ciutat on trobaràs multiples sectors i les millors marques concentrades en un únic espai.

Més informació a: www.firatotocasio.com