FESTIVAL BENÈFIC DE L’ESCOLA DE BALL NOU RITME  A FAVOR DE L’ASSOCIACIÓ LA MUNTANYETA

L’Escola de Ball Nou Ritme celebrarà el proper dijous 30 de juny, a les 19h, el seu festival de fi de curs a l’auditori Eutyches del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. En aquesta ocasió l’escola de ball convertirà aquest esdeveniment en un espectacle benèfic a favor de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta (APPC), amb la qual ja han col·laborat en altres ocasions.

Les entrades es poden comprar per un preu de 6€ directament a l’Escola de Ball Nou Ritme (C/ Reial, 54 , Tarragona) o bé a l’APPC La Muntanyeta (Camí Muntanya de Sant Pere, S/N, Tarragona). Una gran tarda per gaudir de les actuacions preparades amb tant d’esforç durant tot el curs pels alumnes de Nou Ritme que a més serviran per recaptar fons per l’APPC La Muntanyeta . L’APPC La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1977 i dedicada a l’atenció integral d’infants i adults afectat per paràlisi cerebral o altres encefalopaties.

FESTIVAL 600X250

L’Escola de Ball Nou Ritme va néixer el 2013 a la ciutat de Tarragona i des d’aleshores imparteix classes de tots els estils, des de modern infantil a zumba passant per balls de saló de competició, hip hop, heels, dance team, waacking, i molts altres. A més de les classes habituals a les seves instal·lacions, l’Escola de Ball Nou Ritme participa en espectacles de Port Aventura amb el seu equip de ballarins i aquest 2016 ha ampliat la seva oferta com agència d’espectacles independent, amb una amplia varietat de shows en hotels, clubs i ressorts. Disposen també d’un Club de Ball Esportiu de Competició i comparsa pròpia de Carnaval.