Tornen els personatges d’animació preferits dels més petits amb le’spectacle infatil “Fantasías Mágicas”

El 2 de gener tornaran al Palau Firal i de Congressos de Tarragona els personatges preferits dels més petits amb l’espectacle “Fanstasías Mágicas” que ja va actuar el passat mes de juny i va aconseguir un gran èxit entre el públic. Amb preus molt assequibles, la companyia d’Oskar Espectacles produeix aquest espectacle de la mà de l’Escola de Dansa Montserrat. Una producció Tarragonina amb una posada en escena brillant. Música en directe, ballarines i els personatges del Mickey, Minnie, Donald, Daisy i molts més en una tarda de màgia i diversió en família.espectacle infantil fantasías mágicas

En aquesta ocasió l’espectacle agafa un caire més nadalec i n’amplia les sessions amb una de matinal a les 12h i un altra a les 18h. Les entrades es poden adquirir a la botiga Discos Arsis (C/Fortuny, 10 Tarragona) i Carrefour amb un preu de 10€ nens i 15€ adults. També es podran comprar a taquilla el mateix dia de l’espectacle, una hora abans de cada sessió, per un preu de 15€.

L’espectacle va néixer a Tarragona amb la seva primera actuació el 6 de juny. En aquella ocasió la productora Oskar Espectacles va fer un càsting amb 25 alumnes de l’Escola de Dansa Montserrat de Sant Pere i Sant Pau. Del càsting van triar-se 14 ballarines que van participar de l’espectacle.

Amb aquesta actuació al Palau Firal i de Congressos de Tarragona obre una nova línia de treball enfocada a donar un espai d’esbarjo i entreteniment en família. Fantasías Mágicas és un regal perfecte per aquestes dates, per passar una estona màgica i viure la il·lusió dels més petits.

Fantasías Mágicas

2 de gener de 2016

Sessió matí: 12h

Sessió tarda:18h

Comprar entrades: Botiga Discos Arsis (C/Fortuny, 10 Tarragona) i Carrefour (10€/nen, 15€/adult)

Venda a taquilla: una hora abans de cada sessió (15€/persona)