7a Edició ExpOtaku al recinte firal

Com cada mes de juliol torna ExpOtaku a Tarragona i ho fa amb la seva setena edició. Un esdeveniment molt ben consolidat a la ciutat que acull un gran públic seguidor del manga, anime, gaming i cosplay. L’esdeveniment tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de juliol (de divendres a diumenge) al recinte firal del Palau de Congressos, davant l’estació Renfe de Tarragona.

ExpOtaku va arribar a la ciutat de Tarragona de la mà del seu organitzador David Gaspar que va veure la necessitat d’un esdeveniment d’aquestes característiques al territori. En cada edició han anat creixent i s’espera el pas d’unes 5.000 persones durant el cap de setmana. La temàtica d’ExpOtaku és molt concreta i atrau als seus seguidors que troben un espai on gaudir d’aquesta passió.

expotaku tarragona 2017

L’essència d’ExpOtaku

Disfresses molt diverses i els personatges manga i anime passejant-se tant per l’interior com pels voltants del recinte firal. Un ambient molt divertit i entranyable que anima a participar als assistents en tot tipus d’activitats.

Tallers, concursos, water wars, bodes frikis, iniciació al Quidditch, videojocs, són algunes de les moltes activitats que es faran del 21 al 23 de juliol. Podeu trobar el programa complert a la web dels organitzadors.

PlayStation Oficial

La marca PlayStation tindrà presència oficial a ExpOtaku Tarragona. Aquesta serà la primera edició on la pròpia marca comptarà mb un espai de 182m2 amb PS4 i PlayStation VR i les seves novetats en videojocs.

Venda entrades

Les entrades d’ExpOtaku es vendran directament a la taquilla del recinte firal els mateixos dies de l’esdeveniment. Hi ha diferents preus segons la durada de l’entrada: 1 dia (5€), 2 dies (9€), 3 dies(12€). Pels menors de 7 anys l’entrada és gratuïta i el diumenge 23 de juliol l’entrada és gratuïta per a Cosplayers.

S’espera que al voltant del 30% de públic assistent siguin de fora de Tarragona. En la darrera edició va venir públic de les Illes Balears, Almeria i molts altres punts de l’estat espanyol.