COSPLAY, MANGA, ANIME I MOLT MÉS DEL  22 AL 24 DE JULIOL

Per 6è any consecutiu torna ExpOtaku a Tarragona

Del 22 al 24 de juliol torna al recinte firal del Palau de Congressos de Tarragona l’esperada Gira ExpOtaku. Tres dies de tallers, concursos, tornejos, videojocs, karaoke, gastronomia… tot al volant del manga i la cultura nipona.

El recinte firal (davant de l’estació RENFE de Tarragona) es distribuirà per zones en les que trobarem un escenari principal, zona d’exposició comercial, zona de videojocs… Entre les activitats d’aquesta edició hi trobem: trivials, gimcanes, reptes, ramen picant, touhou, league of legends, tallers i ludoteca, kitsuke (art de vestir correctament), escalextric Mario Kart 8, casaments frikis, concurs i passarel·la de cosplay, exhibicions d’arts marcials, concurs de karaoke, exhibició de dance (j-pop i k-pop), exposicions de fotografia  cosplay, quimonos, real tournament amb nerf, i moltes més activitats. A més, a l’espai exterior es faran water wars battle royale i quidditch per a muggles.

També es comptarà amb la presència de la cosplayer internacional Issabeli dels cosplayers nacionals Von Phy i Taifu.

La mostra s’ha consolidat com una cita obligada per tots els otakus, aficionats a l’anime i al manga. En la darrera edició, que va celebrar els 5 anys de la gira a Tarragona,  es va arribar a una afluència de públic d’unes 4.000 persones. Tal i com està passant en cada edició, s’espera que ExpOtaku continuï creixent en nombre de públic un any més.

Les entrades es poden comprar directament a taquilla del recinte firal els dies de fira. Entrades: 1 dia (5€), 2 dies (9€), 3 dies(12€). Menors de 7 anys entrada gratuïta. Diumenge entrada gratuïta per a Cosplayers.

IMG_6873