Els dies 16 i 17 d’octubre, al Palau de Fires i Congressos de Tarragona, tindrà lloc ExpoNadó, la fira de bebès itinerant més important de Catalunya.

Per a totes aquelles persones que es plantegen en un futur pròxim endinsar-se en l’aventura de ser pares, per a aquells que ja han començat el compte enrere i per als que recentment han entrat a formar part de l’emocionant club de mares i pares, o tenen ja fills de fins a 4 anys, aquesta fira és de visita obligada.

L’horari d’ExpoNadó Tarragona per als dos dies es divideix en franges de matí i tarda, de les 10 h del matí fins a les 15 h i de les 16 h a les 20 h, excepte la zona de food trucks, que funcionarà de manera ininterrompuda. Al llarg de tot el cap de setmana s’oferiran un gran nombre de tallers, conferències, xerrades i moltes altres activitats destinades al gaudi de tota la família.

ExpoNadó és una fira que ofereix a tots els seus visitants la possibilitat de viure un cap de setmana diferent, entretingut, formatiu i, sobretot, molt emotiu. També cal destacar que la ubicació de la fira ens permet també, conèixer els espais més emblemàtics de Tarragona, a peu. 

A ExpoNadó hi ha una zona de jocs molt completa i gratuïta, en la qual podem trobar tallers de pintura i arts plàstiques. Una zona gastronòmica amb food trucks on podràs menjar a qualsevol hora del dia, de manera ininterrompuda. Una zona comercial en la qual s’ofereixen des d’articles handmade, molt delicats, totalment personalitzables i que només trobaràs a ExpoNadó, fins a les novetats més interessants de les grans marques del mercat de la puericultura a preus especials. I una zona de conferències en la qual reconeguts ponents, com Armando Bastida o Conchi García, entre molts altres, realitzaran tallers i ponències durant tot el cap de setmana.

Aquesta edició, ExpoNadó estrena una nova zona dedicada a l’embaràs, part, postpart i lactància que, a més de tenir una zona de consultoria gratuïta en aquest àmbit, oferirà xerrades durant tot el cap de setmana.

exponadó 2021