Del 12 al 14 d’abril al recinte firal del Palau de Congressos aterra ExpopNadó

exponadó tarragonaAquest matí s’ha presentat la fira ExpoNadó, que tindrà lloc del 12 al 14 d’abril al recinte firal del Palau de Congressos. Una cita molt interessant per embarassades i famílies amb infants de 0 a 4 anys. Aquesta serà la primera edició a la ciutat de Tarragona. Els organitzadors d’ExpoNadó esperen consolidar l’esdeveniment com han fet amb les exitoses edicions a les localitats de Sabadell i Vilanova i la Geltrú.

Productes, però també activitats, tallers, xerrades, inflables, foodtruks, activitats per a famílies i infants… un ambient molt agradable per a passar tot el dia i gaudir de les nombroses activitats que s’ofereixen a ExpoNadó. Prop de 45 expositors ja estan confirmats per aquesta primera edició.

Marques conegudes com “Benvingut Nadó” de Caprabo, Carioca, Vichy Catalán, Aneto, Assistència Sanitària, Haribo o Fisher-Price, i moltes altres tindran presència a ExpoNadó.

Welcome pack

Per aquesta edició d’ExpoNadó Tarragona, es regalarà als visitants una bossa de benvinguda amb productes de diferents marques com Haribo, Caprabo, Carioca, Vichy d’or, Uniaqua i moltes altres. Per aconseguir-la, els visitants només hauran d’anar a l’estand d’informació amb un ticket que li donaran a l’entrada i omplir un petit formulari.

Compra la teva entrada

 

Horaris de la fira:

Divendres, 12 d’abril: de 17 a 20 h

Dissabte, 13 d’abril: de 10  a 20 h

Diumenge, 14 d’abril: de 10 a 19 h