Fira del bebè del 12 al 14 d’abril!

Del 12 al 14 d’abril  de 2019 arriba ExpoNadó al recinte firal del Palau de Congressos.  La fira de bebès itinerant més important de Catalunya. Un cap de setmana per a divertir-se, conèixer les novetats del sector i aprofitar per a fer compres amb grans descomptes.

ExpoNadó és una fira actual i moderna que respon a les necessitats i interessos de la societat actual. Un projecte experiencial, creatiu i diferent.

La fira s’adreça tant als futurs pares i mares com aquells que ja s’han endinsat en el màgic món de la maternitat/paternitat. També hi trobaran espai els pares i mares amb fills de fins a 4 anys i aquelles persones que s’estan plantejant endinsar-se en aquest gran aventura.

exponado fira del bebèExpoNadó és una fira de bebès que ofereix a tots els seus visitants la possibilitat de viure un cap de setmana únic, entretingut i emotiu.

El recinte firal, davant l’estació Renfe de Tarragona, acollirà el que serà la primera fira del sector a la província. Un espai ampli i versàtil on gaudir d’activitats, tallers, conferències, conèixer les novetats del sector i comprar productes amb grans descomptes.

ExpoNadó també comptarà amb una zona gastronòmica dins l’espai del recinte firal.

Durant el cap de setmana es celebraran nombrosos tallers, conferències, xerrades i altres activitats destinades al gaudi de tota la família. La fira comptarà amb un gran nombre d’expositors dedicats a productes i serveis a l’embaràs, la família i als infants de 0 a 4 anys.

Obert el període d’inscripcions per expositors

Els expositors que vulguin participar d’aquesta fira de referència poden trobar totes la informació a www.feriadebebes.es .També es poden adreçar per correu electrònica a info@feriadebebes.es o per telèfon al 620 390 760.