La pàgina de facebook Premios Star Wars España ha nominat l’esdeveniment Starraco Wars com a candidat al millor esdeveniment del 2017. La seva nominació és un gran èxit ja que es tracta d’una primera edició sense precedent. Dins la pàgina s’han obert 18 categories de premis que es poden votar fins el proper 21 de gener.

L’enllaç a la categoria de millor esdeveniment el trobareu a www.tuvotacion.com on Starraco Wars competeix amb 12 esdeveniments més, alguns d’ells amb més edicions i molt populars en el món dels seguidors de la saga.

starraco wars 2017

Des del primer moment que es va anunciar l’esdeveniment a Tarragona, els organitzadors van comprovar una resposta positiva. Públic general i autèntics fans van reaccionar al que es vol convertir en una trobada anual al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Èxit en la 1a Convenció Starraco Wars

La primera edició es va celebrar els dies 2 i 3 de desembre de 2017.  Starraco Wars va ser un gran èxit per la ciutat de Tarragona. En dos dies van passar més de 4.000 persones seguidores de la saga galàctica. El Palau Firal i de Congressos va omplir els més de 10.000m2 amb activitats, curses de drons, tallers, exposicions, conferències, espais de venda de productes i molts personatges Star Wars.

Una de les activitats programades que van generar més expectació va ser la desfilada per la ciutat de més de 100 personatges caracteritzats de la saga que va culminar a les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Entre els diferents personatges vam poder veure els més famosos com Chewbacca, Lord Darth Vader, C-3PO, R2-D2, la princesa Leia  o els StormTroopers . També s’hi van torbar molts d’altres molt valorats pels seguidors més apassionats.

…….. starraco wars 2017       starraco wars 2017

……..starraco wars 2017     starraco wars 2017    consoles - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

 Durant la convenció els assistents es van poder fotografiar amb els personatges. Fins i tot, es va comptar amb una divertida escenografia que simulava una capsa gegant de joguines Star Wars. En ella els assistents es podien fer una fotografia amb Chewbacca a mida real com si fossin una joguina.

Una altra de les atraccions de Starraco Wars va ser la figura gegant d’un Rankor de set metres de llarg per quatre metres d’alçada al vestíbul d’entrada del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

La 2a Convenció Starraco Wars ja té data

L’esdeveniment es repetirà els dies 1 i 2 de desembre de 2018. A partir d’ara, els organitzadors disposen d’uns mesos per a fer valoració de les activitats que més van agradar i aportar novetats per consolidar el triomf. Per la següent edició es mantindrà la voluntat benèfica de l’esdeveniment tot i que encara no s’ha escollit les associacions beneficiàries per aquets 2018.

Els organitzadors

La Convenció Starraco Wars va néixer de l’Associació Star Wars de les Terres de l’Ebre R2-T4. La iniciativa compta amb la coorganització del Palau Firal i de Congressos de Tarragona que considera una activitat molt atractiva per a la ciutat. També s’ha de tenir en compte la col·laboració de l’organització sense ànim de lucre Star Props, dedicats a les exposicions i esdeveniments especialment de l’univers Star Wars.

starraco wars 2017