CORONACIÓ DE MISS UNIVERSE SPAIN 2018 AL PALAU DE CONGRESSOS DE TARRAGONA

miss universe 2018El 29 de juny, l’auditori August del Palau Firal i de Congressos de Tarragona es convertirà en l’escenari de la gala de coronació Miss Universe Spain. Vint candidates competeixen per aquest títol de bellesa que els pot obrir les portes a participar al concurs internacional Miss Universe.

Una gala d’aproximadament dues hores de durada on es viuran diferents actuacions musicals i artístiques intercalades amb les desfilades de les candidates. Les entrades per la gala ja es poden comprar online.

La successora de Sofía del PradoMISS UNIVERSE SPAIN 2017 Sofia Del Prado - MUS17

Durant la gala es donarà a conèixer la successora de Sofía del Prado, actual Miss Universe Spain. El president de l’organització Be Miss, Guillermo Escobar, juntament amb tot el seu equip seran els encarregats de la producció d’aquest concurs amb un format completament innovador.

Referent a la gala, encara no s’ha fet públic el nom de la persona encarregada de presentar-la. L’organització Be Miss donarà a conèixer en breu aquesta dada amb un comunicat de premsa. Amb motiu del certamen, Tarragona acollirà diverses personalitats de la indústria de l’entreteniment, convidats especials, presentadors i cantants.

Tarragona es dóna a conèixer

Prèviament al concurs,  les participants visitaran Tarragona i la Costa Daurada. Gaudiran de les visites als monuments i espais històrics més destacats del territori. La gala Miss Universe Spain és una oportunitat per a fer sentir el nom de Tarragona a tant a nivell estatal com internacional.