EL BALLET DE MOSCOU TANCA LA TEMPORADA D’ESTIU DEL PALAU DE CONGRESSOS AMB EL LLAC DELS CIGNES

Les entrades, amb descomptes per a grups i packs familiars, es poden comprar online o el mateix dissabte 27 de juliol a partir de les 20h al palau de Congressos.

El Ballet de Moscou tancarà la seva gira d’estiu a Catalunya i marxarà a les Illes Balears per a finalitzar les actuacions el 4 d’agost. Finalitza així la temporada d’estiu del Palau de Congressos que engegarà novament la seva activitat d’oci i espectacles el proper mes de setembre.

En la roda de premsa que s’ha celebrat avui al Palau de Congressos de Tarragona, Timur Fayziev, director i fundador de la companyia El Ballet de Moscou ha destacat la immensa felicitat que li reporta el fet d’haver iniciat la seva trajectòria als 9 anys, iniciant els seus estudis de dansa, i ara podent celebrar el 30è aniversari de la seva companyia.

Timur Fayziev - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

El Ballet de Moscou ha trobat en la ciutat de Tarragona un públic amant de la dansa i fidel al ballet. El 2012 van començar les seves actuacions al Palau de Congressos de Tarragona i han continuat amb una mitjana de 3 actuacions l’any. Unes xifres que demostren la passió del públic tarragoní per aquesta dansa.

El coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev va fundar el ballet de Moscou l’any 1989 i des d’aleshores ha actuat per tot el món en països com Japó, Xina o Itàlia, entre d’altres. La companyia està formada per alguns dels més destacats ballarins i coreògrafs dels ballets russos, com el Bolxoi o el Stanislavski i és avui per avui una de las companyies més importants del seu país.

El Llac dels Cignes és un dels clàssics més aclamats del ballet. El Ballet de Moscou, companyia de reconegut prestigi, arriba a Tarragona en la seva gira d’estiu. Celebren 30 anys sobre els escenaris amb aquest ballet tant esperat pel públic amant de la dansa.