FIRA ÀPAT és la Fira Professional d’Alimentació i Gastronomia de Camps de Tarragona y Terres de l’Ebre que tindrà lloc els propers 7, 8 i 9 de maig al recinte firal d’El Palau.

Una fira orientada als professionals i als amants de la gastronomia catalana on productors i elaboradors agroalimentaris presenten els seus productes tant a professionals del sector com a consumidors finals.

Donat la gran acollida que vam tenir l’any passat repetim la nostra cita gastronòmica a Tarragona. La reconeguda xef especialitzada en alta cuina i reposteria Gessamí Caramés serà la padrina de la fira i commemorarà la segona edició de Fira Àpat. Ella és la cara visible de la cuina a TV3 que amb el seu talent ens ajudarà a aproximar el producte català a tothom.

275435848 5419152871448021 3238365825959678138 n - Palau Firal i de Congressos de TarragonaAquesta edició comptarà amb més de 70 expositors i dues zones amb 40 activitats on es podrà gaudir de showcookings, xerrades i tallers entre els quals destaquem: masterclass de postres amb la nostra padrina de l’esdeveniment Gesamí Caramés, taller de peix de proximitat amb la Confraria de Pescadors de la Ràpita, masterclass amb Sergi de Maià on recuperarem la tradicional Clotxa popularment coneguda com a “cantó de pa”, l’esmorza típic del pagès de les Terres de l’Ebre. També ens visitarà Pep Moreno, xef amb una estrella Michelin i recentment guardonat amb un Sol Guía Repsol 2022 del restaurant Deliranto, i tindrem un showcoking de la mà de DOP Arròs del Delta de l’Ebre.

El dilluns 9 tindrà lloc el Fira ÀPAT Experience Tarragona, la jornada més professional que comptarà amb la primera Trobada de dones per l’alimentació catalana i el Fòrum de l´alimentació i la gastronomia de Tarragona, amb les ponències de destacats professionals i personalitats del sector, de la zona de Tarragona.

Les entrades es poden obtenir de forma anticipada a través del web www.fira-apat.cat o es poden comprar a taquilla els dies de la fira.

Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tarragona junt amb Tarragona Turisme i amb la col·laboració dels departaments de la Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT) i la Cambra de Comerç. També comptem amb els patrocinadors Estrella Damm, Cafès Pont, Sumup i DOP Arròs del Delta de L’Ebre.

Horaris:

  • Dissabte 7: 16h a 21h
  • Diumenge 8: 11h a 20h
  • Dilluns 9: 11h a 19h

fira àpat