Ja s’han posat a la venda les entrades de la 7a edició de l’Starraco Unlimited que es celebrarà els propers 24 i 25 de febrer de 2024 a El Palau.

Una convenció de multiversos, hiperespai i altres dimensions on la ciència ficció i la fantasia són els protagonistes.

Tarragona es tornarà a posicionar un cop més com a capital del frikisme amb la celebració especial del 40è aniversari de Màsters de l’Univers i dels Caçafantasmes, entre altres continguts.

Per a homenatjar Màsters de l’Univers trobarem una àmplia zona dedicada en exclusiva a la saga amb exposicions, xerrades, convidats internacionals, podcast, tiktokers, photocalls i una sorpresa molt especial amb el Castell de Grayskull.

Per petició expressa dels fans de Caçafantasmes i aprofitant els 40 anys de la franquícia, portarem de nou la rèplica de l’Ecto1 versió “Afterlife” acompanyat de cosplayers que recrearan personatges de la saga i una petita exposició de props de les pel·lícules.

starraco1 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

No podia faltar un racó per l’univers de Star Wars, origen de la creació de la fira Starraco Unlimited. Així, que, en aquesta edició comptarem amb una rèplica a mida real del tro de Boba Fett, que estarà custodiat per un nombrós grup de Mandalorians.

També hi haurà altres continguts com un photocall interactiu de Jurassic Park, amb vehicle real inclós. Pels fans de la màgia i del món de Harry Potter, hi trobarem una zona de tallers i activitats on es podran fer varetes, pocions, runes, etc. També comptarem amb estands d’associacions de cosplayers de Marvel, DC, Alien, Stargate, Star Trek, Warhammer, etc. que interactuaran amb el públic.

I per completar aquesta edició, moltes més activitats i contiguts: realitat virtual, gaming i retrogaming, concurs de cosplay, Artist Alley, zona de marxandatge, food trucks, concursos, pintacares, tatuatges, tallers infantils, i moltíssim més.

L’èxit de la fira es pot veure any rere any amb la gran quantitat de públic assistent, participació a tallers, xerrades, concursos de cosplay… Un esdeveniment on els usuaris viuen una experiència immersiva amb el món de la ciència ficció i la fantasia, convivint amb els seus personatges preferits de la ciència ficció i la fantasia.

L’entrada  de Starraco Unlimited dóna accés als dos edificis del Palau Firal i de Congressos de Tarragona on també hi trobarem botigues, artistes i zona de food trucks per a carregar les piles.

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través d’aquest enllaç. Per tal de garantir l’accés a l’esdeveniment i evitar cues es recomana la compra anticipada.

starraco2 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

En la passada edició van ser més de 9.000 persones les que van visitar les instal·lacions per poder gaudir de Starraco Unlimited.

No podem oblidar que Starraco Unlimited va néixer amb un rere fons solidari que l’acompanya en totes les edicions. Per aquets motiu hi trobarem associacions benèfiques com: Aspercamp, San Filippo BCN, Si Jo Puc Tu També, fundació Niemman-Pick, entre d’altres.

Més informació a: https://starraco.com/starraco-unlimited-cat