Entrades anticipades per a Tarraco Manga a preus especials fins el 31 de juliol.

Torna la passió pel manga, l’anime i els videojocs.

Les entrades per la segona edició del Tarraco Manga ja estan a la venda a un preu especial fins el proper 31 de juliol. El cap de setmana del 7 i 8 d’octubre, Tarragona serà el punt de trobada pels aficionats de la temàtica on es repetiran els continguts que més van triomfar en la primera edició i s’incorporaran noves activitats.

Màquines arcade, espai de videojocs, realitat virtual, l’esperadíssim concurs de cosplay, exposicions, tallers, jocs, tatuatges, xerrades, actors de doblatge, artistes, botigues, espai solidari, música i grups de ball jpop /  kpop / idol,  food trucks… Dos edificis plens de continguts per a fer passar un cap de setmana completament dedicat al manga, l’anime i els videojocs. L’entrada a Tarraco Manga donarà accés a les quatre plantes del Palau de Congressos i la nau sencera del recinte firal seran el centre d’entreteniment d’aquest fenomen cultural que mou masses de totes les edats, des de infants, a adolescents i adults, abraçant continguts de temàtiques tant diverses com l’aventura, contes infantils, esports, amor, fantasia comèdia i molts d’altres.

L’associació Starraco Unlimited coorganitza aquesta activitat amb el Palau Firal i de Congressos de Tarragona, i treballen fer fer un cop més de Tarraco Manga és un esdeveniment pensat per a divertir-se i també per a promoure la tolerància i la solidaritat. En aquest sentit des de l’organització es vol donar veu a associacions o ONG’s per a visibilitat la seva tasca. En l’anterior edició es va comptar amb la presència de: Punt Lila, Aspercamp, San Filippo BCN, H2O LGTBI + Assexora’t, Sons of Lilith, Star Props i Si Jo Puc Tu També.

A més, per promoure la conciliació familiar, un any més, s’oferirà de forma gratuïta el servei de canguratge “Temps x cures” Aquest servei està ofert de forma gratuïta per la conselleria de feminismes de l’Ajutament de Tarragona per fomentar la conciliació de la vida personal i familiar en les activitats d´interès cultura que s´ofereixen des dels espais municipals, amb el finançament de Conselleria d’Igualtat i Feminismes de la Generalitat, el Plan Concilia i el Ministerio de Igualdad.

Les entrades anticipades es poden adquirir a un preu especial de 8€ entrada general (majors de 16 anys) i 5€ entrada júnior (de 8 a 16 anys) fins el proper 31 de juliol. Els més previsors gaudiran de 2 € de descompte en l’entrada que a taquilla tindrà un preu de 10€ entrada general i 7€ entrada júnior els dies 7 i 8 d’octubre de 2023.

Fes clic aquí per a més informació i venda d’entrades.