STARRACO UNLIMITED 2021

Un festival artístic i cultural de ciència ficció i fantasia amb un rerefons solidari

Ja estan a la venda les entrades per l’esdeveniment Starraco Unlimited que tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos els propers dies 3 i 4 de juliol de 2021. Un festival artístic i cultural de ciència ficció i fantasia amb un rerefons solidari.

Les entrades es poden comprar a través de la plataforma atrapalo.com i tenen un preu de 10€ adult, 6€ infant (de 8 a 16 anys) i gratuït per a menors de 7 anys.tickets cat verd 02 - Palau Firal i de Congressos de TarragonaStarraco Unlimited serà la quarta edició d’un esdeveniment que ha evolucionat i s’ha expandit en multiuniversos de tot tipus. Sagues galàctiques, ciència ficció, cinema i sèries de televisió, videojocs i còmics, espai per a botigues, tallers, softcombat, cosplay i molt més. En aquesta edició s’incorpora una nova temàtica estrella i es dedica tot un espai a Harry Potter.

starraco unlimitedLa SU, superheroïna creada per a l’esdeveniment, debutarà com a protagonista de Starraco Unlimited. Una icona creada per la pròpia organització per a donar protagonisme a la part més femenina i real de tots els seguidors i seguidores del fenomen fantàstic.

Un dels atractius més cridaners de Starraco Unlimited són els personatges. Podràs veure a Chebwacca, predators, stormtroopers, Darth Vader, personatges de MadMax, Sara Connor, V, Spider Gwen, i molts altres de la ciència ficció passejant per les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Tallers, xerrades, exposicions, exhibicions, música en directe… També zona de food trucks a l’aire lliure, zona solidària amb ONG’s, associacions sense ànim de lucre i espai marxandatge. 

El fenomen fandom que desperten els continguts de Starraco Unlimited el converteixen en una experiència divertida, atractiva i única. Un espai on els usuaris podran viure i sentir aquesta passió per pel·lícules que els han marcat, dibuixos i sèries que han deixat la seva petjada en generacions, un col·lectiu que es va deixar captivar per la ciència i ficció i la fantasia.

Un esdeveniment segur, en un espai segur.

L’esdeveniment s’ha organitzat complint les mesures de prevenció de la COVID19. Hi haurà un circuit marcat de sentit únic que s’haurà de seguir i que es podrà repetir les vegades que l’usuari desitgi. A més, es seguiran totes les mesures de prevenció com són: control d’aforament al 30 %, presa de temperatura, dispensadors d’hidrogel i recordatoris visuals i sonors de les normes de prevenció.

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona aposta per a la realització dels seus actes sempre amb la màxima seguretat dels seus usuaris. Per aquest motiu, el passat 2020 van obtenir el certificat Safe Tourism Certified que garanteix la bona aplicació de les mesures preventives enfront la COVID19.

Vídeo resum edició 2020:

Galeria d’imatges edició 2020: https://bit.ly/3nPS3hx

cartellstarracounlimited2021 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona