Els propers 4 i 5 de febrer torna Starraco Unlimited en la seva 6a edició. Un esdeveniment on viure la ciència ficció i la fantasia en primera persona.

 

Un cap de setmana ple de personatges galàctics, superherois i superheroïnes. Multiversos que conviuran amb els assistents durant dues jornades. Cal destacar que per aquesta edició els seguidors dels Goonies trobaran a Starraco Unlimited una sorpresa molt interessant. També  prenen protagonisme per a l’edició 2023 MARVEL i DC, amb la participació de dibuixants i coloristes que hi ha treballat, i amb una interessant exposició dedicada a la temàtica.

L’entrada  de Starraco Unlimited dóna accés als dos edificis del Palau Firal i de Congressos de Tarragona on hi trobarem: exposicions, activitats i jocs, tallers, botigues, espai solidari, photocalls, artistes, tatuadors especialitzats, zona food truck, laser tag, conferències, exhibicions, concursos cosplay i  molts personatges.

Sens dubte un dels atractius més interessants de Starraco Unlimited és la vistositat de l’esdeveniment, on podràs passejar per les instal·lacions tarragonines i compartir espai amb Stormtroopers, Wonder Woman, Darth Vader, Spiderman, predators, Batman, Ironman Superman, capità americà, Chewbacca i molts altres personatges.

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir a través d’aquest enllaç. Un regal molt divertit per a fer cagar el tió o demanar als reis Mags o el Pare Noel.

Starraco Unlimited va néixer amb un rere fons solidari l’acompanya en totes les edicions. Ivan Carrasco, responsable de continguts i director de l’esdeveniment ha volgut que també sigui un espai conciliador amb les famílies i on promoure la tolerància i respecte entre tots els col·lectius. Per aquest motiu, a banda de les associacions benèfiques com: Aspercamp, CCAR, San Filippo BCN, Si Jo Puc Tu També i AFANOC TGN; també hi participaran el Punt Lila i el servei de canguratge gratuït “Temps de Cures”.

Els dies 4 i 5 de febrer de 10 a 20h es podrà gaudir de tot el contingut creat per passar un cap de setmana al·lucinant. Starraco Unlimted ocupa la totalitat de les instal·lacions del Palau de Congressos i el Recinte Firal (pavelló situat davant l’estació RENFE). Es poden adquirir de forma anticipada en línia a través d’aquest enllaç o bé directament a taquilla els dies de l’esdeveniment.

L’entrada dona accés als dos edificis. Es recomana la compra anticipada per a garantir l’accés a l’esdeveniment. En la passada edició van ser més de 9.000 persones les que van visitar les instal·lacions per poder gaudir de Starraco Unlimited.

Cartell Starraco Unlimited CARTELL AMB LOGOS 02 02 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona