bon estiu palu tgn 2019 - Palau Firal i de Congressos de TarragonaEl proper mes de setembre engeguem novament la maquinària amb espectacles, concerts, congressos… A Palau de Congressos de Tarragona trobaràs molt més del que t’imagines.

Alguns dels artistes que ens esperen a partir de setembre són: Alfred García, El Tricicle, El Consorcio, David Guapo, Dani Rovira, María Toledo, Flo, Mota i Segura… També ballets i tributs tindran lloc a les instal·lacions tarragonines. I més esdeveniments que confirmarem en breu. Subscriu-te a la nostra newsletter i assabenta’t de tot al moment.

Els petits de la casa també tenen el seu espai d’oci. Amb ells gaudirem del rock en família de Queenmanía i de l’actuació en directe de Pica-Pica.

Durant el mes d’agost aprofitem per posar tot al seu lloc! Tasques de manteniment i una posada a punt perfecta per arrencar nova temporada al màxim nivell.

Un descans d’activitat que arriba després d’un 2019 en el que han passat per les nostres instal·lacions artistes com: David Bustamante, Ana Guerra, Paz Padilla, Jordi Sánchez  i Nacho Guerreros, Cantajuego, Los Morancos, Manolo García, Los Secretos, Goyo Jiménez, Antonio Orozco, Cepeda... i molts d’altres que ens han fet gaudir de bons moments. Fires, congressos, jornades i activitats d’empresa. Un espai multifuncional per a la ciutat.