15 de juliol de 2022

EL PALAU TORNA A SER ESCENARI DEL FITT: FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE.

Dos espais d’El Palau, l’Auditori Eutyches i l’Espai Firal -2, seran escenaris del Festival Internacional de Teatre de Tarragona d’aquest any entre altres espais de la ciutat.

 FITT FESTIVAL INTERNACIONAL DE TEATRE DE TARRAGONALa novena edició del FITT 2022 se celebrarà del 31 d’agost al 3 de setembre.

El FITT puja la persiana l’últim dia d’agost, el 31, amb l’exhibició al públic del laboratori creatiu, El brindis, a l’Auditori Eutyches. En un format més reduït, el públic del FITT podrà gaudir de Iaia de la companyia catalana Mambo Project els dies 1, 2 i 3 de setembre a les 12h i a les 17h a l’Espai Firal. Un espectacle que dóna valor a les àvies, les iaies, on el públic entrarà al menjador de casa per reconstruir i reviure la seva història a partir de testimonis reals de diferents iaies captats en videotrucada. l’1 de setembre a les 19h a l’Auditori Eutyches es podrà veure Hoy puede ser mi gran noche. L’espectacle de la companyia madrilenya Teatro En Vilo torna a tenir presència al FITT després de la seva participació en un showcase durant l’edició del festival del 2017.

Tothom qui vulgui podrà comprar el seu abonament a partir del 15 de juliol a la web (www.fitt.cat) i a taquilla (Sala Trono) durant les dues últimes setmanes d’agost.

Més informació, programació i venda d’entrades a www.fitt.cat.