EL PALAU DE CONGRESSOS DE TARRAGONA GAIREBÉ TRIPLICA LA PETICIÓ DE CONGRESSOS PER AQUEST 2022

L’activitat del Palau Firal i de Congressos de Tarragona accelera la seva recuperació aquest 2022. Una de les dades més destacades el l’augment de peticions per a la realització de congressos que gairebé triplica la xifra del 2021.

Els congressos i les fires són dues tipologies d’activitat que generen un impacte econòmic positiu a la ciutat, ja que els assistents tendeixen a allotjar-se i fer ús de la restauració, l’oci i el comerç de la ciutat.

congres estrabisme 2021 - Palau Firal i de Congressos de TarragonaEl nombre de fires previstes per aquest exercici es situa en la línia del 2021, es mantenen Starraco Unlimited i Expotaku i es consoliden ExpoNadó i Fira Àpat, amb una tercera i segona edició respectivament. És rellevant el naixement d’una nova fira que espera fer-se de forma anual a la ciutat amb el nom de Tarraco Manga. Aquesta fira serà un esdeveniment de dues jornades a finals del mes de novembre i estarà dedicat al món del manga, l’anime i els videojocs.

Actes d’una sola jornada com són gales, concerts, espectacles, etc. representen un impacte econòmic més moderat on és la restauració el sector més beneficiat.

L’activitat del Palau té un calendari dinàmic, no es tracta d’una programació tancada prèviament sinó que van sorgint nous esdeveniments durant l’any que s’incorporen a les previsions inicials. Les petites reunions i les jornades són els esdeveniments que sorgeixen més espontàniament al llarg de l’any, amb una previsió de programació en el temps més curta.

de ellos aprendíCal destacar que l’any 2019, l’any previ a la pandèmia i el primer trimestre del 2020, el Palau Firal i de Congressos de Tarragona estava vivint uns temps de creixement molt positius arribant garirebé a doblar la xifra de negoci respecte el 2013.

Per conèixer la programació més propera del Palau Firal i de Congressos de Tarragona podeu consultar la seva agenda a www.palautarragona.com. També trobareu la informació més rellevant a les xarxes socials @palautgn (facebook, instagram i twitter) o bé subscrivint-vos a la newsletter mensual.