El Palau de Tarragona serà la seu de la 4a edició del Congrés de Mercats Municipals de Catalunya, que tindrà lloc per primera vegada a la ciutat el proper dilluns 20 de novembre. La jornada se celebrarà al Palau de Congressos a partir de les 9 h del matí i està previst que compti amb la presència d’unes 200 persones vinculades a aquests equipaments comercials de tot Catalunya, com paradistes, representants, tècnics o associacions comercials, entre d’altres. L’eix temàtic del Congrés girarà enguany entorn la sostenibilitat i la innovació als mercats municipals.

El Congrés està organitzat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat de Catalunya i comptarà amb la col·laboració de l’empresa de Mercats de Tarragona. L’objectiu de la jornada és debatre i reflexionar sobre els canvis d’hàbits dels consumidors, les noves tendències dels mercats i reflexionar sobre la implantació de nous usos als mercats, així com els nous reptes i oportunitats que afronta el sector.

Pel que fa a la programació, està previst que el Palau de Congressos aculli diverses ponències i presentacions al llarg del matí. Després de dinar, els assistents es desplaçaran al Mercat Central on podran fer una visita a l’edifici, veure el Carilló i conèixer en primera persona les interioritats logístiques del dia a dia de l’equipament modernista.

23.10.03 Presentacio Congres de Mercats 059 DAVID OLIETE - Palau Firal i de Congressos de TarragonaLa presentació de la 4a edició del Congrés de Mercats ha tingut lloc al Mercat Central de Tarragona i ha comptat amb la presència de la presidenta de Mercats de Tarragona i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan; la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, Agnès Russiñol; i el director dels Serveis Territorials d’Empresa i Treball a Tarragona, Jordi Fortuny.

Montse Adan ha destacat la importància d’acollir a la ciutat un esdeveniment d’aquesta rellevància i ha subratllat que “el fet que Tarragona hagi estat escollida com a seu del Congrés Municipal de Mercats de Catalunya evidencia que fora de casa es valora la feina feta a la ciutat i posa en valor la bona salut comercial que tenen els seus mercats i mercadets”.