Els dies 13, 14 i 15 de maig el Palau de Congressos i la ciutat de Tarragona s’ompliran de ballarins i ballarines en la celebració de Concurso Nacional de Danza organitzat per l’ Asociación Española de Profesionales TCND 2022 002 - Palau Firal i de Congressos de Tarragonaitulados de Danza. Un esdeveniment molt esperat per a tots els participants que arriben a Tarragona des de diferents punts de l’estat espanyol i des de diferents països com Bèlgica o França, entre d’altres.

L’any passat ja es va celebrar el CND al Palau Firal i de Congressos de Tarragona, amb gran mesures de prevenció amb motiu de la COVID. En aquesta edició, la primera que recupera la normalitat després de dos anys de pandèmia, s’esperen entre 800 i 900 participants, amb els seus acompanyants i el públic que vindrà a gaudir del concurs.

Tres jornades de gran intensitat, no només per les emocions acumulades en aquesta final sinó per les llargues jornades que suposen per l’organització i els participants. Abans de les 9h del divendres 13 de maig  començarà el CND i cada jornada acabarà prop de la mitjanit.

Un esdeveniment molt emotiu especialment pels participants que concentren els esforços de tot l’any en uns minuts de passió a l’escenari. Sobre els escenaris del Palau de Congressos demostraran el nivell assolit en cada un dels seus entrenaments.

L’amor per la dansa i les ganes de gaudir-ne entre col·legues de la professió i apassionats és el que va moure als organitzadors a iniciar aquest concurs fa més de 15 anys.

Les entrades pel CND es poden comprar directament a taquilla del Palau de Congressos els dies 13, 14 i 15 de maig.