23 de maig de 2022

700 participants, ballarins i ballarines de diferents punts de l’Estat Espanyol, es concentraran a la ciutat de Tarragona els dies 28 i 29 de maig a la primera edició d’ORBE Catalunya. El Palau de Congressos de Tarragona acull per primera vegada aquest certamen on trobarem diferents estils: contemporani, dansa espanyola, dansa urbana, jazz, modern, dansa clàssica, entre d’altres. El concurs arriba a Tarragona després de passar aquest 2022 per Burgos i Cartagena.

Un cap de setmana on la passió per la dansa i l’esforç constant que estan fent els participants durant tot l’any es veurà recompensat quan pugin a l’escenari. La ciutat de Tarragona notarà als carrers i comerços l’augment de visitants. Participants, acompanyants i públic ompliran la ciutat aquest darrer cap de setmana de maig.

El concurs començarà el dissabte a les 9.30h i acabarà prop de la mitjanit, mentre el diumenge 28 de maig començarà a les 10h i acabarà al migdia.

Entre les escoles participants de Tarragona trobem: Second Home Studio, Scénic Dansa, DNA Urban Dance Academy i Alba Folch. Al concurs també hi participaran escoles vingudes des de Barcelona, Alacant, Castelló, Girona, València, Balears, Navarra, Lleida i Guipúscoa.

Les entrades per al certamen ja estan a la venda de forma anticipada a través de servientradas. També es podran comprar a les mateixes instal·lacions del Palau de Congressos els dies de l’esdeveniment.

IMG 20220523 WA0014 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona IMG 20220523 WA0016 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona danza orbe