20 de novembre de 2021 | 21 h

ALCHEMY PROJECT dIRE sTRAITS LIVE EXPERIENCE

Alchemy Project interpreta el més important i recordat concert de Dire Straits, si Gira Love Gold de 1983, també denominat «Alchemy», i que s’ha convertit en un clàssic de segle XX, incloent temes emblemàtics com Sultans of Swimg, Romeu & Juliet , Tunnel of Love, Telegraph Road, etc. El concert va ser editat en àudio i vídeo, però a causa dels seus més de 2: 30h. de durada, molts temes van quedar fora d’aquell doble disc.

És per això que Alchemy Project, rescata l’espectacle original i complet que es va realitzar el 22 i 23 de Juliol de 1983 al Hammersmith Odeon de Londres, i que mai abans ha estat interpretat íntegrament per cap grup, ja que s’inclourà els temes descartats en el doble disc «Portobello Belle», «Industrial Disease» o «Twisting By The Pool».

A més, Alchemy Project fa un pas més per a delit dels fans, interpretant un tema inacabat per Dire Straits, de què només s’ha pogut sentir fins a la data 1 minut de gravació procedent d’un assaig de la mítica banda, i que «Alchemy Project »ha conclòs i publicat dit tema a el complet, aconseguint una durada de 5 minuts, respectant fidelment el més pur estil de la formació en aquella època, i amb arranjaments i parts mai abans escoltades.

Es tracta del tema «Making Movies», que no va ser inclòs en l’àlbum de mateix títol.

Venda d’entrades per El Corte Inglés:

tickets cat verd 02 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Venda d’entrades per Giglon:

tickets cat vermell 02 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona

 

Alchemy Projects DIRE STRAITS - Palau Firal i de Congressos de Tarragona