Una de les més grans exposicions itinerants de dinosaures arriba a el recinte firal del Palau de Congressos de Tarragona.

DINOSAURS TOUR obrirà les portes a Tarragona de el 3 a l’12 d’octubre.

Dinosaurs Tour exposarà Triceratops, Tiranosaures, Protoceratops, Parasaurolofus, Estegosaurios, espinosaurio, Diplodocus i el famós Tiranosaure Rex a mida real, entre d’altres. A més de les peces, es realitzaran projeccions didàctiques sobre la forma de vida d’aquesta fauna prehistòrica.

Les entrades es poden comprar anticipadament i tenen un preu únic de 8 €. L’aforament està limitat i l’accés es realitza en diferents franges horàries per assegurar un espai segur i tranquil en el qual poder gaudir al màxim.

Aquesta mostra itinerant que ha recorregut més d’una desena de països europeus (Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania, entre d’altres) comptarà amb una trentena de peces inèdites a mida real, algunes d’elles animatrónicas, que simularan l’aspecte i el comportament dels dinosaures.

Per fer l’exposició més impactant i real, es recrearan els hàbitats naturals d’aquestes magnífiques peces en escenes compostes per vegetació i escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la terra en aquesta època. L’exhibició comptarà amb panells informatius i descriptius amb detalls científics sobre les eres geològiques, teories sobre l’extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació de restes fòssils.