27 d’abril de 2019 | 20.30 h  //  28 d’abril de 2019 | 18.30 h

DESATADAS AMB PAZ PADILLA, ESTHER RIVAS I NATALIE PINOT

El dissabte 27 i diumenge 28 d’abril arriba Desatadas, de Fèlix Sabroso, una comèdia de primer nivell al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Una comèdia que es construeix a partir d’escenes independents que tenen totes un fons comú, la mentida i la bogeria que tenyeix totes les situacions de la vida actual. La religió, la por a la soledat, l’engany a la parella, la competitivitat en l’àmbit professional, la crueltat familiar, el desamor i fins a la mort o la bogeria.

Com en altres espectacles de Sabroso, el director se serveix d’una estructura que li és coneguda, on tres actrius s’enfronten en peces curtes i esquetxos, ficant l’espectador en un univers de situacions reconeixibles i sorprenents … Compte Félix Sabroso que DESATADAS neix de la voluntat de fer comèdia, “de la necessitat de retratar la societat actual, de revisar aquesta prima línia que separa la normalitat de la bogeria”. Així, les tres actrius van entrant i sortint de diferents històries, mostrant diferents matisos i rols fins a aconseguir “un espectacle amb ‘missatge’, molt divertit però amb molta càrrega de fons”.

Tres actrius interpreten a ritme trepidant diferents situacions ficant-se en la pell de diferents personatges que protagonitzen situacions reconeixibles però amb un enfocament sorprenent. Una comèdia de to àcid que parteix de la realitat per disparar-se fins l’inesperat, on la paraula és l’eina essencial.

Compra la teva entrada

desatadas paz padilla