5 de març de 2022 | 17 h

DE ELLOS APRENDÍ

“DE ELLOS APRENDÍ”. EL MUSICAL DELS GRANS MUSICALS té l’origen en un esdeveniment inesperat a l’Illa de Motunui, on Vaiana, que serà el personatge conductor del musical, té la primera oportunitat de liderar el seu poble. Per això és guiada pel savi esperit de la seva àvia Tala, que la conduirà per un gran viatge, a través de màgics contes, que us ajudaran a ser la gran líder que el seu poble necessita.tickets vermell 02 e1643108433545 - Palau Firal i de Congressos de Tarragona
I seran escenes i personatges de La Sireneta, El Rei Lleó, Frozen, Aladdin, Rapunzel o La Bella i la Bèstia els que aniran apareixent en escena com a protagonistes d’aquest musical, en què gràcies als valors i coneixements que aprendrà d’ells, Vaiana aconseguirà que la seva àvia Tala, així com el seu poble, se sentin molt orgullosos de la líder on s’ha convertit.

Els nou actors, ballarins, i cantants amb totes les veus en directe, acompanyats d’una gran escenografia acompanyada de projeccions i un cuidadíssim vestuari, donaran vida a un dels grans musicals de l’any, que sens dubte emocionarà totes les famílies.