TORNA DAVID GUAPO AMB #quenonosfrunjanlafiestaII DESPRÉS DEL SOLD
OUT D’OCTUBRE

El 13 de febrer David Guapo torna a l’escenari del Palau de Congressos per satisfer al gran nombre de seguidors que es van quedar sense entrades per poder veure el seu espectacle #quenonosfrunjanlafiesta2 el passat mes d’octubre. En la seva darrera actuació al Palau de Congressos David Guapo va esgotar totes les entrades per l’espectacle a 3 setmanes de la funció.
Les eDavid Guapontrades per #quenonosfrunjanlafiesta2 estan ja a la venda a través del portal www.ticketea.com amb un preu de 15€ (despeses de gestió no incloses).

David Guapo és una aposta segura per passar una nit de diversió. L’humorista i cantautor català ha participat als shows de Buenafuente, Sé lo que Hicisteis, el Hormiguero i El Club de la Comedia a més de nombrosos programes de ràdio. Una trajectòria professional que augura un espectacle brillant.

L’anterior espectacle #quenonosfrunjanlafiesta va ser l’espectacle d’humor més popular a Barcelona la temporada 2012/2013. Un èxit aconseguit gràcies al seu divertit monòleg, la seva interacció amb el públic i improvisacions.

13 de febrer, 22h. Entrada anticipada: 15€ (despeses de gestió no incloses) Taquilla:18€ taquilla

Compra d’entrades:

ticketea.com