El Show de Dani &Flo arriba al Palau 

Tornen o no tornen a la televisió? Aquesta és la gran pregunta que ens respondran Dani Fernández i Florentino Pérez el proper 26 de novembre al Palau Firal i de Congressos de Tarragona amb el seu espectacle #vuelvenNovuelven.

Les entrades ja estan a la venda amb preus d’entre 20 i 26€ a través de www.giradaniflo.com, ticketmaster, Halcón Viajes, Artisticket, Carrefour Viajes, i Fnac.

Els dos còmics van triomfar junts a Tonterías las Justas, però les coses han canviat molt des d’aleshores. Es portaran bé? Es portaran malament? Els anirà bé? Els anirà malament? Doblatges, música, vídeos, imitacions, improvisacions… de tot això es valdran els dos còmics per prendre una decisió. Ningú sap a quin acord arribarà aquesta parella que al seu dia va triomfar a la televisió, però mentre arriben a un punt comú, la gent es divertirà de nou amb aquest duet incomparable.

Després d’haver compartit durant anys el seu èxit en les principals ciutats espanyoles, Dani Martínez i Florentino Pérez es volen acomiadar amb una  gran Gira Final en la que actuaran a les ciutats de Pamplona, Bilbao, Málaga, Cáceres, Avilés, Huelva, Tarragona i Madrid.

Compra la teva entrada:

TICKETMASTER

dani&flo