La XXXIV Reunió de Ginecòlegs i Obstetres  i la XI Reunió de Llevadores i Infermeres de les Comarques Catalanes tindran lloc aquest divendres al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. La jornada serà un punt de trobada de més de 300 professionals d’obstetrícia i ginecologia.

Una manera d’avançar per a la millora en la salut sexual i reproductiva i donar resposta a les necessitats actuals de les dones.

Els objectius

Abordar temes relacionats amb les urgències a ginecologia i obstetrícia. Actualitzar els conceptes relacionats amb el risc obstètric. Debatre sobre l’atenció al part de baixa intervenció i el model de futur de les maternitats catalanes, entre altres.

Les dues reunions començaran a les 8.30h i finalitzaran a les 14h. Per la tarda s’uniran en una sessió conjunta per intercanviar experiències entre els professionals que tenen cura de la salut sexual i reproductiva des dels diferents àmbits assistencials.

Organitza

Les reunions estan organitzades per l’Hospital Joan XXIII i l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla juntament amb la Fundació URV.

congrés ginecologia, obstetrícia, llevadores, infermeres