El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà el concert solidari del Club Rotary Tarragona. Una iniciativa benèfica per recaptar fons per a diferents entitats socials de la ciutat. El concert es celebrarà el 12 de maç a les 18h, a l’auditori August.

Els conservatoris de música de la Diputació a Tarragona i Tortosa seran els encarregats de la part musical. Les bandes de Grau Professional dels dos conservatoris oferiran un concert d’aproximadament dues hores.

Les entrades/donatiu es poden comprar anticipadament a les oficines del Centre de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta per un preu de 10€. Les persones que vulguin col·laborar amb la causa però no puguin assistir a l’esdeveniment poden comprar la seva entrada donatiu de fila 0.

Entitats beneficiàries

Associació La Muralla, Centre de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta, Pares Rogacionistes (Llorito), Fundació BonanitFundació El Sueño de la Campana, Associació Parkinson de Tarragona i Matres Mundi. 

El Club Rotary Tarragona

El Club Rotary Tarragona va néixer a la ciutat fa 35 anys. Actualment té prop de 50 socis. El seu objectiu és recaptar diners per a finalitats solidàries i destinar-les principalment a entitats de Tarragona. El concert que tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona es celebra amb caràcter anual. A més, el Club Rotary Tarragona organitza altres activitats per a dur a terme els seus objectius de millora i solidaritat.

Club Rotary concert solidari