Dues jornades consecutives dedicades a la comunicació.
Brading Day

ser empresarios branding dayEl dimecres 15 de març es celebrarà el Branding Day. Una jornada per primer cop a Catalunya de la màde SER Empresarios. Conferències, taller si networking tot enfocat al branding, la publicitat i la comunicació. Grans professionals del sector de l’empresa, màrqueting i coaching donaran les claus per entendre la publicitat com a eina fonamental dins de l’entorn actual.

Les places són limitades, amb accés a totes les conferències i activitats. Les entrades es poden comprar a través de la plataforma Ticketea per un import de 20€.

Comunicació i lideratge per a la nova economia

APD comunicaicón y liderazgo / comunicació i lideratgeEl dijous 16 de març a les 18.30h l’Asociaicón para el Progreso de la Dirección (APD) oferirà la conferència “Comunciación y liderazgo para la nueva economía”. La xerrada anirà a càrrec del coach executiu José Manuel Velasco.

Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web de l’APD.

El sector empresarial sembla que avança al costat d’un canvi i millora comunicatius. La importància de la imatge de l’empresa i el bon lideratge de càrrecs directius marcaran el camí a seguir per assolir l’èxit. La motivació, la implicació i saber fer consolidaran la unitat necessària per arribar als objectius.