NOVA DATA: 3 D’OCTUBRE

COM BESCANVIAR LES ENTRADES QUE JA TENIES COMPRADES PER COMANDANTE LARA & CIA

Benvolgut espectador,

L’espectacle de l’Comandante Lara & Cia al Palau Firal de Tarragona el dia 3 d’octubre tira endavant tal com estava previst.

Hem reduït l’aforament al 50% i cal que hi hagi distanciament entre els diferents assistents. És per això que ens veiem obligats a reubicar tots els espectadors per així complir amb les mesures necessàries.

Les butaques que tenies assignades ja no tenen validesa, per tant, és imprescindible que tornis a triar els seients. Per poder triar de nou teus seients complint amb la distància entre persones has d’entrar al web de venda d’entrades fent clic aquí i seleccionar els nous seients:

www.tusentradasya.com / ….

Encara que aparegui el preu de les entrades, abans de confirmar la compra hauràs d’introduir en l’apartat de “Codi Promocional” el teu número de reserva. Això servirà perquè el cost dels teus nous seients sigui de 0 €. El nombre de reserva el pots trobar a les entrades que ja tenies.

Luis Lara, més conegut com el ‘Comandante Lara’, és un autèntic fenomen mediàtic en els últims anys. Amb el seu humor directe, arriscat, més de tocar coses compromeses, provocarà que al mateix temps que ens avergonyim i que no puguem parar de riure ni un sol segon.

I en aquesta ocasió ve acompanyat de Jesús Tapia i Vicente Ruídos que faran de teloners de manera intercalada durant el show. Un nou xou en què Luis Lara, exercint de Comandante, portarà la veu cantant, i ens parlarà de la seva relació amb el seu cunyat Ramiro, de la seva situació després de deixar-li la seva nòvia, i dels problemes per entaular una nova relació amb una altra noia després quedar solter … vaja, una voràgine de desgràcies.

Un nou xou de monòlegs al més pur estil gadità que no deixarà indiferent a ningú!

Durada: 90 minuts

Edat recomanada: tots els públics.

comandante lara