22 de febrer de 2019 | 21.30h

ENTRADES EXHAURIDES

CEPEDA ARRIBA A TARRAGONA EL MES DE FEBRER

El cantant gallec Luis Cepeda farà parada a Tarragona en la gira de presentació del seu disc de debut “Principios”. El concert serà el 22 de febrer del 2019 al Palau de Congressos de Tarragona, a partir de les 21.30 hores. Al cap de pocs dies de l’edició del seu disc, aquest ja es va situar al número 1 de les llistes de venda, assolint el Disc d’Or. El cantant farà una gira de presentació de l’àlbum per tota la península, amb parades a Màlaga, València, Ourense, Barcelona o Madrid, a més de Tarragona.

Cepeda s’ha convertit en un fenomen a Espanya després de la seva participació a Operación Triunfo l’any 2017. Prèviament ja havia pres part a La Voz. Des d’aquell moment va estar preparant el seu disc de debut, del qual va donar a conèixer el tema “Esta Vez” el passat 1 de juny, que va ser rebut amb molta expectació. Posteriorment va fer el mateix amb la cançó “Llegas Tu”, una setmana abans que l’àlbum sortís a la llum.

Un disc que Cepeda ha elaborat amb la complicitat del productor i compositor David Santisteban, conegut pel seu treball al costat d’India Martínez, Antonio José o Maria Parrado. La majoria són temes nous, encara que el cantant ha rescatat tres composicions antigues que guardava al calaix. Tres cançons que permeten conèixer una mica millor com era aquest artista anònim i tímid que escrivia per pur plaer, abans que fes el salt a la fama. Una manera de mostrar el camí que ha recorregut fins a arribar a on és actualment.

CEPEDA