El Palau Firal i de Congressos de Tarragona projectarà, coincidint amb les vacances escolars i el Parc de Nadal, les pel·lícules infantils en català “Atrapa la bandera” i “Hotel Transilvània 2”. Les entrades es vendran a un preu reduït de 3,75€ i es poden adquirir anticipadament a les oficines del Palau de Congressos i a les botigues Nina (C/ Canyelles, 8), Juguettos (C/ Governador González, 22) i llibreria La Rambla (C/ Rambla Nova, 99). També es vendran a taquilla del Palau Firal i de Congressos una hora abans de cada pel·lícula.

El dimarts 29 de desembre es projectarà “Atrapa la Bandera” i el dimecres 30 de desembre “Hotel Transilvània 2”, les dues pel·lícules estan programades a les 17.30h de la tarda. La taquilla del Palau Firal i de Congressos obrirà a les 16.30h per a venda d’entrades.

Pensant especialment en un públic infantil, l’Auditori August s’equiparà amb una pantalla de grans dimensions per a una visió òptima dels més petits. L’espai compta amb prop de 1.200 butaques i serà la primera presa de contacte amb el públic tarragoní per tal de poder implantar una programació cultural de forma estable al centre de la ciutat de cara al 2016.

Aquesta iniciativa ha nascut amb dos objectius per part del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Primer de tot, donar un servei més a la ciutadania i complementar l’oferta cultural que ja programen els teatres de la ciutat. El segon objectiu va enfocat a donar a conèixer les instal·lacions del Palau de Congressos i fer-les més properes als tarragonins.