495x330 pati de mares i paresEl periodista Carles Capdevila assistirà al Palau de Congressos el proper 6 d’abril a les 18h dins el marc de les jornades “Pati de Mares i pares Tarraconins”. Inicialment la xerrada “Educar amb Humor” estava prevista a l’Antiga Audiència de Tarragona però en resposta a la gran quantitat d’inscrits s’ha traslladat a l’Auditori August del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

La ponència d’en Carles Capdevila es va convertir en viral a través de les xarxes socials arribant a un gran nombre de pares i mares que ell anomena “super-motivats”. Educar és una tasca molt difícil, especialment quan es tracta dels nostres fills, saber on estan els límits, com no perdre la paciència i viure tot aquest procés amb el màxim d’humor possible.

La ponència de Carles Capdevila és una de les programacions estrella d’aquest segon quadrimestre del cicle de Pati de Mares i pares Tarraconins”, l’escola de mare si pares del Club dels Tarraconins.

L’assistència és gratuïta mitjançant inscripció ja que es limita l’accés segons l’aforament de l’espai. Els interessats en assistir poden inscriure’s a través de la pàgina web del Club dels Tarraconins, on també trobareu la resta de sessions i tallers programats pel Pati de Mares i Pares Tarraconins.

L’organització vol recordar que per a aquesta sessió no hi haurà servei de ludoteca.