“The Very Best of dIRE sTRAITS” DE LA MÀ DE bROTHERS iN bAND

L’1 de desembre arriba a l’escenari del Palau Firal i de Congressos el major homenatge a Dire Straits amb bROTHERS iN bAND, considerada com la millor banda tribut europea a la desapareguda banda de Mark Knopfler. Un gran concert que repassarà les cançons de la banda britànica amb una gran posada en escena, amb de 20 temes imprescindibles entre els quals no podran faltar Down to the Waterline, Sota Far Away, Sultans of Swing o Money For Nothing entre d’altres.

Les entrades ja estan a la venda a través de ticketmaster.es, Botigues Fnac, Halcón Viajes, Centres Comercials Carrefour i yalastengo.com

bROTHERS iN bAND va néixer a la Corunya el 2008 en format quartet, cridant en molt poc temps l’atenció del públic concert rere concert. La seva fidelitat a l’hora d’interpretar els temes va fer que fins i tot el propi Guy Fletcher, teclista de dIRE sTRAITS, i Mark Knopfler els confonguessin amb els originals tal com aquest va explicar al diari de gira de la seva pròpia web: “estaven tocant Why Aye Man i he de reconèixer que vaig pensar que era una gravació nostra “.

El 2010 bROTHERS iN bAND van presentar el seu primer gran espectacle titulat “On The Night Show” amb 9 músics sobre l’escenari, recreant de forma molt fidel l’última gira de dIRE sTRAITS. La formació gallega va representar aquest espectacle fins al 2014. A partir del gener del 2015 van iniciar gira amb el seu nou show “The Very Best of dIRE sTRAITS” que recorre els grans èxits de la banda entre els anys 1978 i 1991 i que ha girat amb enorme èxit a Espanya, França i Alemanya.

bROTHERS iN bAND arribarà a Tarragona per primer cop, disposada a fer vibrar el públic local amb els grans èxits de dIRE sTRAITS en el que promet ser una nit única.

Compra la teva entrada:

yalastengo