LA I COPA DE BODYBUILDING FITNESS A CATALUNYA ES CELEBRARÀ A TARRAGONA

El Palau Firal i de Congressos de Tarragona acollirà laCopa Bodybuilding Fitness a Catalunya organitzada per Merino Gimnàs (Universal Fitness) amb la col·laboració de Fernando Gornals, Anselmo Cortado i Oscar Marin. La copa servirà per a seleccionar els esportistes d’àmbit regional que després passaran a competir en la categoria estatal.

El proper 12 d’octubre a partir de les 10h, i fins els 14.30h aproximadament,  es podran veure les semifinals i finals de les diferents categories masculines (Men’s Physique , Men’s short, Classic, Culturisme) i femenines (Bikini Fitness, Body Fitness, Woman’s physique). La taquilla obrirà a partir de les 9h per a la venda d’entrades.

S’espera que enguany s’igualin o superin el nombre d’inscrits que van participar en la darrera edició, en la que van arribar als 100 participants d’arreu de Catalunya, especialment de la ciutat de Barcelona i amb una representació significativa de la ciutat de Reus. El campionat mou prop d’unes 500 persones entre públic, concursants, entrenadors i jutges.

Dins de la competició destaca la celebració del VII Open de Culturisme Despertaferro, un al·licient més pels apassionats del culturisme en que el guanyador s’emportarà l’anell Despertaferro forjat amb una combinació d’or  i plata i  dissenyat per Pep Merino, organitzador de l’esdeveniment. L’Open de culturisme és obert a tots els esportistes que vulguin participar, sense tallatge.

L’organització de la I Copa de Bodybuilding Fitness a Catalunya destaca que l’esdeveniment serà un espectacle de físic-constructivisme sense precedents a Tarragona.

Les entrades es podran comprar directament a la taquilla el proper dia 12 d’octubre amb un preu de 20€. Les inscripcions per participants continuen obertes i es poden fer trucant al 93 898 31 42 o als telèfon de la Federació Catalana de Body Building – IFBB 937 664 144.

El Palau de Congressos es va estrenar aquest 2016 com a seu del I Campionat Nacional de Pole Sport, que tornarà el proper 2017. Amb la celebració de la I Copa Buildingfitness a Catalunya s’amplia l’abast dels esdeveniments esportius acollits a la ciutat i s’espera acollir-lo novament en les properes edicions.

bodybuilding fitness