Jornada Biennal de Neurologia al Palau de Congressos

El Palau Firal i de Congressos acull la IV Jornada Biennal d’Actualització en el Tractament i Diagnòstic de les Malalties Neurològiques més Prevalents. Un esdeveniment organitzat per la Societat Catalana de Neurologia que concentra al voltant de 200 professionals del sector en un dia de d’actualització de coneixements i de debat. Durant la jornada es tractaran diverses temàtiques sobre neurologia: la demència, l’esclerosi múltiple, el trastorn del moviment, malalties cerebrals vasculars, cefalees i malalties neuromusculars. També es presentarà la Fundació Noèlia que lluita contra la distròfia muscular congènita per dèficit de Colàgen VI.

Les edicions anteriors la biennal s’han celebrat a l’Hospital General de Catalunya (Sant Cugat), Hospital Arnau de Vilanova (Lleida) i Parc Hospitalari Martí i Julià (Salt-Girona).

societat catalana de neurologia

El mateix dia, el Palau Firal i de Congressos també acull la XVI Jornada d’Actualització Terapèutica organitzada per la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFIC).  En aquesta jornada de matí realitzaran tres taules rodones en que es van tractaran els medicaments biosimilars, els pacients amb anticoagulant i antiagregació i el trastorn depressiu en adolescents.

CAMFIC