Les entrades que ja tenies comprades per l’espectacle Comandate Lara&Cia s’han de bescanvir per una nova ubicació.

Per tal de poder mantenir les normes de seguretat en referència a la COVID19 és imprescindible canvïis les entrades que ja tenies per una nova ubiació. A continuació t’expliquem:

COM BESCANVIAR LES ENTRADES QUE JA TENIES COMPRADES PER COMANDANTE LARA & CIA?

Benvolgut espectador,

L’espectacle de l’Comandante Lara & Cia al Palau Firal de Tarragona el dia 3 d’octubre tira endavant tal com estava previst.

Hem reduït l’aforament al 50% i cal que hi hagi distanciament entre els diferents assistents. És per això que ens veiem obligats a reubicar tots els espectadors per així complir amb les mesures necessàries.

Les butaques que tenies assignades ja no tenen validesa, per tant, és imprescindible que tornis a triar els seients. Per poder triar de nou teus seients complint amb la distància entre persones has d’entrar al web de venda d’entrades fent clic aquí i seleccionar els nous seients:

www.tusentradasya.com / ….

Encara que aparegui el preu de les entrades, abans de confirmar la compra hauràs d’introduir en l’apartat de “Codi Promocional” el teu número de reserva. Això servirà perquè el cost dels teus nous seients sigui de 0 €. El nombre de reserva el pots trobar a les entrades que ja tenies.

comandante lara